Smještaj
Croatian Czech English French German Italian Polish Russian Slovak

Apartmani Mirela nalaze se u malom pitoresknom mjestu Živogoće na predjelu Porat. Ovaj dio jadranske obale i makarske rivijere je vrlo atraktivna destinacija za odmor. Ističe se mirnim okružjem i čistoćom prirode i mora. Prekrasno čiste plaže dodatni su razlog sve većeg broja posjeta.

Naši apartmani smješteni su u kući na tri etaže, samo 10 metara od mora i oko 100 metara od glavne plaže. Prekrasan pogled na more, otok Hvar i poluotok Pelješac, slikoviti zalasci sunca - dostupni su za uživanje sa Vašeg balkona.

Nudimo tri studio apartmana, svaki na svom katu kuće, što garantira potpunu privatnost. Svi apartmani opremljeni su Sat/Tv i klima uređajima, potpuno opremljenom kuhinjom, TWC-om, i balkonom, te imaju pristup WiFi Internetu.

View the embedded image gallery online at:
https://apartmanimirela.com/nova/smjestaj#sigFreeIdcd9f753dc9

Našim gostima osigurano je besplatno parking mjesto na javnom parkiralištu ispred objekta. U blizini su Vam na raspolaganju mnogi sadržaji: restorani, samoposluga, kafići, lučica, te velika ponuda sportova na vodi, najam glisera i slično. Preko puta kuće nalazi se uređeno dječje igralište.

Uređenja apartmana Mirela proteklo je u kontinuiranom procesu osmišljavanja privlačno ambijentiranog prostora koji nudi privatnost i mir za nezaboravan odmor.

Posjetite nas i osjetite dašak mediterana u ovom malom dalmatinskom raju.

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu.


Obitelj Grbić

Menu

Broj prikaza (hitova) članaka
170182

Last minute i First minute ponude: Ostvarite velike uštede!

Napravite rezervaciju unaprijed ili iskoristite pogodnosti popusta u određenim terminima.